Bacač loptica za pse

6.10 

Bacač loptica za pse – igračka za psa. Služi za lagano bacanje loptice za pse visoko i daleko, više nego što bi se moglo baciti rukom.

Bacač loptica za pse - igračka za psa. Služi za lagano bacanje loptice za pse visoko i daleko, više nego što bi se moglo baciti rukom.
Bacač loptica za pse 6.10 
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € (376.73 kn)
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 € (37,67 kn).
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Bacač loptica za pse – igračka za psa. Ovaj bacač idealan je za pseću igu na otvorenom. Služi za lagano bacanje loptice za pse visoko i daleko, više nego što bi se moglo baciti rukom. Vaš pas će uživati u trčanju za lopticom i aportiranju. Ovaj bacač je praktičan jer pomoću njega se ne morate saginjati za uzeti lopticu s poda već on služi kao produžena ruka. Bacač vam pomaže i da vam ruke ostanu čiste, da se ne uprljaju sa blatom i slinom. Proizvod je izrađen od kvalitetne plastike, a loptica je veličine teniske loptice, napravljena od čvrste gume.  Proizvod dolazi u plavoj, crvenoj ili narančastoj boji.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je bacač loptica za pse u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 47 × 5 × 5 cm
Boja: Bez odabira - Odaberite

Narančasta, Crvena, Plava