Frizbi za psa, Gumeni frizbi

7.80  (59.00 kn)

Frizbi za psa, Gumeni frizbi. Izrađen je od kvalitetne gume, mekan je te time umanjuje opasnost da se vaš kućni ljubimac ozlijedi.

Frizbi za psa, Gumeni frizbi. Izrađen je od kvalitetne gume, mekan je te time umanjuje opasnost da se vaš kućni ljubimac ozlijedi.
Frizbi za psa, Gumeni frizbi 7.80  (59.00 kn)
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € (376.73 kn)
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 € (37,67 kn).
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Frizbi za psa, Gumeni frizbi. Flying Disc ili Leteći disk, poznatiji kao Frizbi jedna je od onih igara na otvorenom koje nikada ne dosade. Frizbi mogu igrati veliki i mali, mame i tate sa djecom – svi. Pogodan je i za igru sa psima, naročito onih manjih. Ovaj frizbi je namijenjen vašim kućnim ljubimcima – psima. Izrađen je od kvalitetne gume, mekan je te time umanjuje opasnost da se vaš kućni ljubimac ozlijedi.

Savršena je ljetna zabava uza vašeg psa, neizostavan rekvizit za svaku pseću šetnju. Ovaj Frisbee je veličine 23 centimetara, dolazi u 2 različite boje sa simpatičnim dizajnom psećih šapa i keksića u obliku kosti.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je frizbi za psa u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

 

 

Dodatne informacije

Težina 0.2 kg
Dimenzije 23 × 23 × 2 cm
Boja: Bez odabira - Odaberite

Narančasta, Zelena