Akcija!

Špaga igračka za psa

5.40 

-30%

Špaga igračka za psa. Špaga je idealna za pseću igu u zatvorenom i otvorenom, za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje.

Špaga igračka za psa. Špaga je idealna za pseću igu u zatvorenom i otvorenom, za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje.
Špaga igračka za psa 7.70  5.40 
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € (376.73 kn)
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 € (37,67 kn).
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Špaga igračka za psa. Ova špaga idealna je za pseću igu u zatvorenom i otvorenom. Savršena za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje. Konopac sadrži na sredini igračke veliku lopticu od špage te 2 drške također od špage za lakše potezanje i navlačenje. Pomoću ove igračke pas održava zube i prostore između zubi, a usput se zabavlja i jača mišiće. Proizvod dolazi u narančastoj ili zelenoj boji.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je špaga igračka za psa u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

Dodatne informacije

Težina 0.22 kg
Dimenzije 35 × 12 × 7 cm
Boja: Bez odabira - Odaberite

Narančasta, Zelena