Povodac za psa 5 metara

13.00 

Povodac za psa 5 metara. Savršena vodilica za pse srednje veličine. Povodac je dužine 5 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost.

Povodac za psa 5 metara. Savršena vodilica za pse srednje veličine. Povodac je dužine 5 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost.
Povodac za psa 5 metara 13.00 
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € (376.73 kn)
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 € (37,67 kn).
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Povodac za psa 5 metara. Vodilica za pse srednje veličine, dužine 5 metra sa mekanom drškom za dodatnu ugodnost. Vodilica je na uvlačenje – izvlačenje. Upute za korištenje – Držati vodilicu za dršku bez pritiskanja tipke. Traka vodilice će slobodno ići naprijed – nazad ovisno o kretnji psa. Pritisnite tipku na dršci kako bi zaustavili kretnju trake. Kako bi zaključali pomičnu traku potrebno je snažno pritisnuti tipku i povući prema nazad. Traka će se zaključati te neće se izvlačiti ni uvlačiti. Kako bi traku ponovo otključali samo gurnite tipku prema naprijed. Ukoliko se traka smoči potrebno ju je izvući do kraja te pustiti preko noći na suhom i toplom mjestu da se posuši. Povodac za psa nije namijenjen korištenju od strane djece. VAŽNO! Svaki put kada koristite vodilicu provjerite da li je oštećena ili istrošena. Uvjerite se da je vodilica čvrsta i u savršenom stanju. Ukoliko prilikom korištenja vodilica otkine ili odvoji pritisnite odmah tipku za kočenje kako bi zaustavili kretanje vodilice prema vašem licu – postoji opasnost od ozljede. Vodilicu koristiti samo u predviđene svrhe. Ne otvarati kučište vodilice – opasnost od ozljede. Ne dirati traku vodilice dok se uvlači ili izvlači, ne motati traku vodilice oko sebe ili bilo kojeg dijela tijela. Koristiti vodilicu samo kada ste sigurni da njome nećete ozlijediti ili ometati nekoga. Ne koristiti za vezivanje.

Dodatne informacije

Težina 0.25 kg
Dimenzije 11 × 3.5 × 18 cm
Boja: Bez odabira - Odaberite

Narančasta, Zelena