Dodaj u košaricu
Akcija!

Igra maleni bacač

Original price was: 16.00 €.Current price is: 15.00 €.

-6%

Igra maleni bacač. Ova igra jamči zabavu za cijelu obitelj. U pakiranju se nalazi velika poliesterska meta od 71 centimetra i 3 plastične loptice sa čičkom.

Igra maleni bacač. Ova igra jamči zabavu za cijelu obitelj. Mogu je igrati svi, od najmlađih sa 3 godine do onih najstarijh...,U pakiranju se nalazi velika poliesterska meta od 71 centimetra i 3 plastične loptice sa čičkom.
Igra maleni bacač 16.00  Original price was: 16.00 €.15.00 Current price is: 15.00 €.
Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 50 € (376.73 kn)
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 € (37,67 kn).
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Igra maleni bacač. Ova igra jamči zabavu za cijelu obitelj. Mogu je igrati svi, od najmlađih sa 3 godine do onih najstarijh…,U pakiranju se nalazi velika poliesterska meta od 71 centimetra i 3 plastične loptice sa čičkom. Na meti se nalaze krugovi raznih boja te svaki ima svoju bodovnu vrijednost. Cilj je sa lopticama pogoditi metu i krug sa što više bodova. Pobjednik je onaj koji skupi najviše bodova. Ova super zbavna Igra maleni bacač može se igrati u kući i na otvorenom. Na vrhu mete je zakačka sa čičkom koja omogućava da se meta objesi bilo gdje. Meta se lako može složiti da zauzima malo prostora te je na taj način možete vrlo lagano uzeti sa sobom na put, piknik, zabavu…

Dodatne informacije

Težina 0.23 kg
Dimenzije 26 × 5 × 26 cm