Didaktički dvorac. Ovaj šareni toranj biti će izazov za slaganje za svako malo dijete. Dvorac se sastoji od 15 šarenih čašica koji se moraju nataknuti od najvećeg prema najmanjem ili obrnuto. Posloženi dvorac je visine čak 58 centimetara.
Didaktički dvorac

11.90 

Shopping Cart

No products in the cart.

Didaktički dvorac

11.90 

Didaktički dvorac. Ovaj šareni toranj biti će izazov za slaganje za svako malo dijete. Dvorac se sastoji od 15 djelova i čašica koji se moraju nataknuti od najvećeg prema najmanjem. Posloženi dvorac je visine čak 58 centimetara.

Odaberi
  • Dostupno odmah. Na zalihi.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od ponedjeljka do petka.
  • Cijena dostave je 5 €.
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.
  • Mogućnost plaćanja pouzećem
Načini plaćanja

Još 50.00  do besplatne dostave!

Didaktički dvorac. Ovaj šareni toranj biti će izazov za slaganje za svako malo dijete. Dvorac se sastoji od 15 djelova i čašica koji se moraju nataknuti od najvećeg prema najmanjem. Posloženi dvorac je visine čak 58 centimetara. Ova igra stimulira djetetovu koordinaciju i ravnotežu, razvija kritičko razmišljanje i rješavanje problema, te potiče djetetovu maštu i radoznalost.

Proizvod nije namijenjen djeci mlađoj od 12 mjeseci zbog prisutnosti sitnih dijelova koji se mogu progutati ili udahnuti. Proizvod je namijenjen djeci starijoj od 12 mjeseci.

Težina 0.55 kg
Dimenzije 17 × 17 × 23 cm

Možda će vam se također svidjeti…

Baby Animal špricaljka. Plastična igračka sa mekanom gumenom životinjicom na vrhu. Igračka radi na potez, sadrži termometar zamjerenje temperature vode te šprica vodu.Baby Animal špricaljka. Plastična igračka sa mekanom gumenom životinjicom na vrhu. Igračka radi na potez, sadrži termometar zamjerenje temperature vode te šprica vodu.

Baby Animal špricaljka

7.65 
Odaberi opcije This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page