Špaga igračka za psa. Špaga je idealna za pseću igu u zatvorenom i otvorenom, za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje.
Špaga igračka za psa
56.00 kn (7.43 €) Odaberi opcije

Špaga igračka za psa

56.00 kn (7.43 €)

Špaga igračka za psa. Špaga je idealna za pseću igu u zatvorenom i otvorenom, za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje.

Odaberite opciju za dodavanje u košaricu. (Boja, Model)
Besplatna dostava iznad 400 kn.
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od pon. do pet.
  • Cijena dostave 35 kn.
  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 400,00 kn.
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Špaga igračka za psa. Ova špaga idealna je za pseću igu u zatvorenom i otvorenom. Savršena za bacanje, povlačenje, za aportiranje, hvatanje i lovljenje. Konopac sadrži na sredini igračke veliku lopticu od špage te 2 drške također od špage za lakše potezanje i navlačenje. Pomoću ove igračke pas održava zube i prostore između zubi, a usput se zabavlja i jača mišiće. Proizvod dolazi u narančastoj ili zelenoj boji.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je špaga igračka za psa u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

Dodatne informacije

Težina 0.22 kg
Dimenzije 35 × 12 × 7 cm
Boja

Narančasta, Zelena