Gumena igračka za pse - izrađena od gume u obliku fast food artikala. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk.
Gumena igračka za pse fast food
38.00 kn (5.04 €) Odaberi opcije

Gumena igračka za pse fast food

38.00 kn (5.04 €)

Gumena igračka za pse – izrađena od gume u obliku fast food artikala. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk.

Odaberite opciju za dodavanje u košaricu. (Boja, Model)
Besplatna dostava iznad 400 kn.
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od pon. do pet.
  • Cijena dostave 35 kn.
  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 400,00 kn.
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Gumena igračka za pse fast food. Ova igračka za pse izrađena je od gume u obliku fast food artikala. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk. Idealna žvakalica za psa. Gumena igračka za psa dolazi u 3 modela – pommes frites, hamburgera ili limenke gaziranog pića.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je gumena igračka za pse u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

Dodatne informacije

Težina 0.066 kg
Dimenzije 6 × 6 × 12 cm
Model

Model 01, Model 02, Model 03