Gumena bučica igračka za psa. Ova igračka za pse izrađena je od gume u obliku bučice, utega za vježbanje. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk.
Gumena bučica igračka za psa
30.00 kn (3.98 €) Odaberi opcije

Gumena bučica igračka za psa

30.00 kn (3.98 €)

Gumena bučica – igračka za pse izrađena od gume u obliku bučice, utega za vježbanje. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk.

Odaberite opciju za dodavanje u košaricu. (Boja, Model)
Besplatna dostava iznad 400 kn.
  • Na zalihi. Dostupno odmah.
  • Predviđen rok otpreme: isti dan za narudžbe do 12h od pon. do pet.
  • Cijena dostave 35 kn.
  • Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 400,00 kn.
  • Dostava kroz 2-4 radna dana.

Gumena bučica igračka za psa. Ova igračka za pse izrađena je od gume u obliku bučice, utega za vježbanje. Prilikom griženja igračka proizvodi skvičavi zvuk. Idealna žvakalica za psa. Dimenzija bučice iznosi 18×6 centimetara, a dolazi u 3 boje – narančastoj, rozoj i plavoj.

UPOZORENJE za sigurnost vašeg psa. Svi su psi različiti. Vaša je odgovornost da odlučite odgovara li ova igračka vašem psu. Odstranite sve djelove ambalaže prije davanja igračke psu. Psi moraju biti pod stalnim nadzorom prilikom igre sa igračkama. Ne smijete dozvoliti da pas žvače ili proguta male djelove igračke. Redovito provjeravati da li je gumena bučica u ispravnom stanju. Pseće igračke nisu neuništive. Ukoliko je igračka oštećena odmah je prestanite koristiti. Ovo je igračka za kućne ljubimce, nije igračka za djecu.

Dodatne informacije

Težina 0.06 kg
Dimenzije 18 × 6 × 6 cm
Boja

Narančasta, Roza, Plava