Shopping Cart

🎁   Besplatna dostava iznad 400 kn.


Uvjeti poslovanja

Obavijest

OBAVIJEST: Nastavno na razvoj Covid-19 situacije u Hrvatskoj unaprijed se želimo ispričati ukoliko bi zbog više sile došlo do produljenja roka dostave.
Ujedno, tijekom trajanja akcija, zbog velikog interesa i povećanog broja narudžbi, obrada narudžbi te rok za isporuku paketa može potrajati duže od 7 radnih dana. Radnim danima smatraju se dani od ponedjeljka do petka.


Opći uvjeti web trgovine zamljaigracaka.com sastavljeni su u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača, Zakonom o zaštiti osobnih podataka te Zakonom o elektroničkoj trgovini.

Web trgovinom zamljaigracaka.com (u daljnjem tekstu “trgovina”) upravlja tvrtka Lapis d. o. o., Grožnjanska 10a, 52460 Buje, telefon: 052/773-599, email: info@zemljaigracaka.com, koji je pružatelj usluga e-poslovanja (u daljnjem tekstu prodavač ili zamljaigracaka.com).

Opći uvjeti poslovanja odnose se na rad web trgovine zamljaigracaka.com, prava i obveze korisnika i trgovine te se njima uređuje poslovni odnos između zamljaigracaka.com i kupca. Opći uvjeti poslovanja uređuju i pojedinačna pravila kupnje na mjestima za preuzimanje zamljaigracaka.com.

Kupca obvezuju opći uvjeti koji vrijede u trenutku kupnje (predaje web narudžbe). Kupac se kod predaje narudžbe svaki put posebno upozorava na opće uvjete poslovanja i predavanjem narudžbe potvrđuje svoju upoznatost s istima.

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Lapis d.o.o., Grožnjanska 10a, 52460 Buje.
Lapis d.o.o.ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Lapis d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Lapis d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Lapis d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena.
Lapis d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.

Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Lapis d.o.o.

Skip to content